مصاحبه با دکتر الوندی

ایمان الوندی مدیر پرستار بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش متولد سال ۱۳۶۲ در تهران که از سال ۱۳۷۲برای زندگی به جزیره کیش رفته، دوران دانش آموزی اش را در این خطه گذراند. او دارای مدرک کاردانی بیهوشی، کارشناسی پرستاری از تبریز و همچنین مدرک کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی از دانشگاه کرمان است. که در حال حاضر در دانشگاه تهران در مقطع دکترای اپیدمیولوژی اشتغال به تحصیل دارد. خدمات پرستاری در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش در زمان مدیریت او ارتقا و بهبود کیفیت داشته تا جایی که مورد تقدیر سازمان نظام پرستاری کل کشور واقع شد. او از معدود افرادی است که در سن ۳۰ سالگی توانسته مدیر بخش پرستاری شود و از این رو با این مدیر جوان درباره نقش جوانان در پیشرفت کشور به گفتگو پرداختیم.
نخبه گرایی جوانان چه تاثیری در آینده کشور دارد؟
هر کشوری که به قشر جوان اعتماد کند و عرصه را به جوانان بدهد متحول می شود. روزهای گذشته عکسی در فضای مجازی منتشر شد که قدرت اقتصادی و توان کشور، مدیران و مسئولان سه کشور ایران، چین و آمریکا را مقایسه می کرد که چه تغییراتی در دنیا به وجود می آورند. زمانی که آمریکا در حال رشد بود از مدیران جوان استفاده می کرد درحالیکه چین در همان مقطع زمانی از مدیران پیر استفاده می کرد. در ادامه عکس دیگری مربوط به مقاطع زمانی بعدی وجود داشت که مدیران چینی جوان بودند و آمریکایی ها بسیار پیر. کشورهایی مثل اتریش، یونان، اسپانیا یا هر کشوری که به جوانان رو آروده، موجبات رشد و ترقی اش فراهم شده است. فردی جوان، باجربزه، دارای ویژگیهای مدیریتی، نترس، خوش فکر و خلاق و آشنا به علم روز دنیا می تواند تاثیرات شگرفی در پیرامون خود و نهاد شاغل در آن داشته باشد.
جوانان با چه چالش هایی روبرو هستند؟
با توجه به شرایط خاص کشور ما، هرم سنی موجود در آن باعث چالش های زیادی شده است. به زودی مشکلاتی مثل تورم، بیکاری، بی آبی و غیره میتواند باعث مشکلات اساسی برای کشور ما شود. ولی اگر امورات به مدیران جوان سپرده بشود با خلاقیتی که دارند از این مقطع بحرانی به راحتی می توانند عبور دهند.
عدم توجه به اشتغال زایی و فراهم سازی امکانات برای جوانان چه اثراتی دارد؟
برای اینکه کشور بتواند حرکت کند ضرورت دارد که به جوان ها اعتماد کند. متاسفانه در چند سال اخیر دیده شده به جوان ها آنگونه که باید، بها داده نمی شود.
در بیمارستان کیش با چه انگیزه ای فعالیت می کنید؟
۵ سال است که در بیمارستان کیش به عنوان مدیر فعالیت می کنم. بزرگترین انگیزه و اعتقادم این است که اگر بتوانیم یک بنده خدا را شاد کنیم یعنی خدا را شاد کرده ایم. خدا ادم هایی که بنده هایش رو شاد میکنند خیلی دوست دارد. معمولا همه مردم به دلیل درد، ناراحتی و مشکلاتی که دارند به بیمارستان کیش مراجعه می کنند و کسی در شرایط طبیعی به یک مرکز درمانی مراجعه نمی کند. اگر بتوانم در سیستم خودم فعالیت را طوری تنظیم کنم که بشود خدمات به مردم بدهند و باعث رضایت مردم شوند، بیمارستان و شهر من پیشرفت می کند. شهری که خودش ویترین ایران است و میتواند با ارائه کارکرد قوی تصویر مناسبی از کشور من ارائه دهد. همین انگیزه ای شده که بتوانم کار بکنم و برند شدن بیمارستان کیش و حرکت رو به جلوی این مرکز درمانی، قطعا می تواند خدمت بزرگی به جامعه پزشکی و درمانی کشور کند.
واکنش همکارانتان به اینکه با این سن به عنوان مدیر انتخاب شدید چیست؟
۵ سال پیش با انتخاب دکتر خلخالی رئیس بیمارستان، که الان تغییر کردند، به عنوان مترون ( مدیر بخش پرستاری) برگزیده شدم. همکاران در آن زمان تصور داشتند رئیس بیمارستان اشتباه بزرگی کرده و اعتماد به این مدیر کم سن و سال قطعا بیمارستان را دچار مشکل خواهد کرد و اتفاقات بدی خواهد افتاد. ولی به لطف خدا و اعتماد رئیس وقت بیمارستان، بیمارستان کیش جهش بسیار عالی داشت که مورد توجه رسانه ها، ریاست جمهوری و وزرا قرار گرفت. این روند باعث پیگیری بحث جوانگرایی در بیمارستان ما شد. زمانی که امده بودم، تیم مدیریتی بیمارستان کیش با میانگین سنی حدود ۴۵ سال کار می کرد. ولی الان با میانگین سنی زیر ۳۵ سال فعالیت دارد.
آیا برنامه خاصی برای جوانگرایی در این بیمارستان وجود دارد؟
رئیس وقت بیمارستان به جوانگرایی خیلی اعتقاد داشت، مخصوصا به جوانانی که قوی، باجربزه و دارای توانایی های منحصر به فرد باشند. فکر میکنم این مقطع زمانی بهترین برهه است از آن رو که می خواستم به عنوان یک جوان کار کنم آن هم در بیمارستانی که مدیرانش دارای میانگین سنی بالا بودند همه اول مخالفت کرده و همکاری نمی کردند. من توانستم ظرف ۴-۵ ماه خودم را اثبات کنم تا همه در مسیر ایده آل بیمارستان قرار بگیرند و این اتفاق هم افتاد. الان هم طوری شده که اگر رئیس بیمارستان بخواهد مدیری را پیشنهاد کند به راحتی تمام همکاران آن را می پذیرند و مخالفتی صورت نمی گیرد. چرا که نتیجه جوانگرایی را به لطف خدا و عملکرد من دیدند.
حرف آخر؟
دولتمردان و مسئولانی که توسط مردم در انتخابات برگزیده می شوند بدانند که به جوانان نگاه کنند. کشور ایران بسیار به جوانگرایی نیاز دارد. چه در بدنه دولت و چه در بین نمایندگان مردم در مجلس هر چه جوانگرایی بیشتر باشد کمک موثرتری به کشور خواهد شد.
مصاحبه و تنظیم: هدیه الزهرا خوشنویس
مطالب مرتبط
اخبار برگزیده
جديدترين خبرها
-
دورهمی شاعران در شهرستان ادب به نام رسولالله(ص)
-
زمان جدید پیشگشایش در بورس و فرابورس اعلام شد!
-
از بیمه ای که درمانگر نیست تا کم ترین حمایت از زنان سرپرست خانوار
-
رونمایی کارکنان سابق ورتو از گوشی لوکس جدیدی با قیمت ۳۹۰۰ دلار
-
دستگیری ۷ نفر از مدیران و کارمندان شهرداری ارومیه
-
آیتالله خاتمی: مذاکره جواب نمیدهد تنها نسخه باقیمانده «مقاومت» است
-
گلکسی تب اکتیو ۳ معرفی شد؛ نسل جدید تبلتهای جان سخت سامسونگ
-
آیا اپل جایگزین جستجوگر گوگل خواهد شد؟
-
بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس از نگاه سایتهای معتبر حوزه فناوری
-
تلاش برای متعادل کردن قیمت روغن، گوشت قرمز و مرغ در بازار
کاریکاتور روز

دیدگاه ها (0)